Informatie-avond over faalangst

Vermoed u dat uw zoon of dochter last heeft van faalangst? Of nemen de zenuwen voor (eind)examens extreme vormen aan? Wilt u er wel eens wat meer over weten of uw vragen stellen? Reserveer dan donderdagavond 11 februari in uw agenda. Dan geef ik voor bewoners van het  Benoordenhout een presentatie over faalangst /examenstress. De informatie-avond is bedoeld voor ouders van middelbare scholieren en studenten. 

Wat is faalangst nou  precies? Hoe ontstaat het, hoe kun je het herkennen en kun je er iets aan doen? Kun je het voorkomen? Waar komt die examenstress vandaan en wat kun je ertegen doen? Al deze vragen komen aan de orde en meer!

Belangstelling? Meld u dan vóór dinsdag 9 februari aan via info@gripstudiebegeleiding.nl

Lokatie: Evita Lokaal, van Alkemadelaan 315, Den Haag

Tijd: 19.30-21.00

Gratis toegang (na aanmelding)

 

Ook een informatie-avond over faalangst bij u in de buurt of op uw school? Neem contact met mij op via info@gripstudiebegeleiding.nl

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.