Studiebegeleiding voor jongeren van 18-25 jaar

 

Studeren en voor mezelf zorgen: het valt me vies tegen!

Heb ik wel voor de juiste studie gekozen? Ik hou het allemaal niet meer bij!

Ze denken thuis dat ik niets uitvoer, de waarheid is dat ik niet weet waar ik moet beginnen.

Paniek! Ik loop helemaal vast op mijn scriptie, ik krijg geen letter op papier en de tijd dringt…

 

Dikke boeken, stapels readers, stukken schrijven en een overload aan digitale informatie. Projecten, samenwerken in teams en ondertussen ook je huishouden op orde houden en je sociale leven in de gaten houden.
De overstap naar een vervolgopleiding is niet voor iedereen even makkelijk

Herkenning?

Herken je je in één of meerdere van bovenstaande uitspraken, aarzel dan niet om eens contact met mij op te nemen. In een vrijblijvend telefoongesprek kunnen we bespreken of ik je verder kan helpen. Ik bied persoonlijke studiebegeleiding, uitgaand van de belemmeringen zoals jij die ervaart . Samen gaan we hiermee aan de slag en leer je nieuwe (studie)vaardigheden om deze problemen effectief aan te pakken. Zo kun je je opleiding vol vertrouwen en op eigen  wijze vervolgen of afronden.

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.