GRIP uitgelegd

Weer GRIP krijgen op je schoolwerk of studie, je faalangst overwinnen, zonder stress je examens ingaan en uiteindelijk je prestaties verbeteren: dat is wat ik jongeren te bieden heb.

De letters van het woord GRIP staan in mijn werk voor Groei, Rust, Inzicht en Prestatie.

Tijdens het traject dat ik met jongeren doorloop, krijgen zij Inzicht in de oorzaken van hun studieproblemen/faalangst.

Dat op zich geeft al Rust, omdat duidelijk wordt waar aan gewerkt moet worden.

Er ontstaat een Groei waarin de jongeren zich prettiger gaan voelen, hun eigen kracht en talenten leren kennen, meer zelfvertrouwen krijgen en uiteindelijk een Prestatie neerzetten die bij hun mogelijkheden past.

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.