Studiebegeleiding Den Haag

Zowel op de middelbare school als op een vervolgopleiding wordt veel van jongeren verwacht. Zelfstandig werken aan projecten, boekenlijsten, nieuwe vakken, stages, presentaties en veel toetsmomenten door het jaar heen.

Soms dreigen jongeren de grip op hun opleiding kwijt te raken, puur en alleen omdat ze het overzicht niet meer hebben. Ze verstarren, stellen uit en niet zelden gooien ze er uiteindelijk het stokje bij neer. Zonde!

Bij GRIP Studiebegeleiding Den Haag zetten we de boel weer op een rij en komt er als vanzelf weer overzicht, motivatie en vertrouwen in het eigen kunnen.

Lees meer over de leeftijdsgerichte trajecten  (12-18) (18-25) voor studiebegeleiding bij GRIP

 

 

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.