Ervaringen

Bedankt voor de gesprekken die we hebben gehad en het flexibele contact via WhatsApp. Ik ben blij hoe ik mijn prestaties dit jaar heb kunnen keren, door een nieuwe insteek in mentaliteit die jij me hebt geleerd. Ik zal die altijd opnieuw blijven gebruiken. Echt heel erg bedankt!

Arina (18)

 

Bedankt voor de fijne begeleiding van onze zoon (15). Hij is rustiger en zelfverzekerder over zijn schoolwerk. Zijn cijfers gaan weer omhoog en hij gaat weer zonder stress naar school.

Annelies

 

Ik heb na maanden stress dankzij jou een manier gevonden om rustiger sollicitaties in te gaan. Ik heb onze gesprekken als zeer verhelderend en prettig ervaren. Ik heb veel over mezelf geleerd en vooral dat ik zelf controle kan houden over de spanning die ik bij iets voel. Was ik maar eerder bij je gekomen, dan had ik mijn hele afstuderen rustiger kunnen doen. Maar nu ga ik vol zelfvertrouwen op zoek naar een baan! Dank je voor alles!

Kelly (25)

 

Yes! Ik ben geslaagd! Dat was me nooit gelukt zonder jouw steun! Heel erg bedankt daarvoor!

Sara (18)

 

Sinds Melle (14) bij jou komt,  heeft hij wel geleerd de stress te beteugelen! Hij heeft geen angst meer gehad voor toetsen etc en heeft geen dag meer gemist op school vanwege buikpijn, hoofdpijn en andere vage klachten. Heel erg bedankt daarvoor!

Annick

 

Ik heb de faalangsttraining als zeer prettig en volledig ervaren. De sfeer tijdens de sessies was erg goed, waardoor ik alles heb kunnen en durven zeggen. Ook vond ik het fijn dat problemen en twijfels die mogelijk buiten de kaders van deze cursus lagen, besproken konden worden.

Danielle (24)

 

Het is alweer een tijdje terug dat mijn Stefan (16 jaar) regelmatig bij jou op gesprek kwam. Hij was down en had nergens zin in. School was al helemaal een ramp. Met mij als moeder wilde en kon hij niet alles delen waar ik zeker begrip voor had. Door de gesprekken met jou kwam hij heel langzaam uit zijn isolement. Ik ben heel blij dat het nu beter gaat en Stefan nu ook met mij zijn verhalen en emoties deelt. Hij gaat nu weer vrolijk naar school en gaat zeker zijn opleiding afronden

Marloes

 

Bij deze wil ik je hartelijk danken voor de begeleiding van onze zoon Bram (19). Faalangst is (weet ik uit ervaring) een vervelend fenomeen. Je zag er niet veel van bij hem maar de onzekerheid nam zichtbaar toe en daarmee ook zijn functioneren. Nu, ruim een jaar na zijn traject bij jou, is er een wereld van verschil merkbaar. Hij zit veel beter in zijn vel en op school en stage draait hij uitstekend mee! Weet zeker dat jouw begeleiding daar ook een bijdrage aan heeft geleverd.

Hans

 

Doordat je tijdens de gesprekken een gevoel geeft dat je overal heel eerlijk en open over kunt zijn, en er geen druk ligt op het feit dat het ‘opgelost’ moet worden binnen een bepaalde tijd, kon ik overal over praten en alles rustig laten bezinken.
Onze gesprekken gaven mij een nieuw inzicht in hoe mijn hoofd werkt, en wat mijn lichaam doet op momenten dat ik bang ben om te falen. Hierdoor was het voor mij een stuk duidelijker, en kan ik beter van tevoren omgaan met mijn angst om te falen, en heb het hierdoor beter onder controle.

Meike (24)

 

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.