Pubers…en de kunst van het loslaten

voorkant boek hoge resolutie

Praktische gids voor ouders

Plak je je puber het liefst af en toe achter het behang? Word je ook zo moe van die eeuwige discussies over huiswerk, rotzooi op de kamer, gamen, facebook, uitgaan, roken en zakgeld? Vraag je je soms af of je puber überhaupt nog wel naar je luistert? Lees dan dit boek voor duidelijke no-nonsens antwoorden op vragen die elke puberouder zich stelt.

Ik sprak met deskundigen van een flink aantal organisaties. Zij gaan in op vragen over onder meer geld, alcohol, drugs, seks, internet, opvoeding en de ontwikkeling van het puberbrein.

Daarnaast heb ik in herkenbare en relativerende columns geschreven over de verwarring die je als puberouder regelmatig voelt. Fieke Ypma maakte er passende illustraties bij.

Pubers komen ook zelf aan het woord: openhartige uitspraken geven een verrassende kijk op hun belevingswereld.

Een praktische, informatieve en verfrissende gids voor ouders die werkelijk de kunst willen verstaan om hun pubers los te laten.

‘Pubers…en de kunst van het loslaten’ (€16,95) kan bij bol.com of bij de uitgever besteld worden.

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.