Studiebegeleiding 12-18 jaar

Als ik in mijn agenda kijk en al mijn huiswerkopdrachten zie, raak ik in paniek en weet ik niet waar ik moet beginnen!

Al die vakken, hoe kan ik die stof voor de toetsweek nou allemaal onthouden? 

Iedereen in de klas is in een uurtje klaar met zijn huiswerk en ik zit tot ‘s-avonds laat te blokken, hoe kan dat nou?

Heeft uw zoon/dochter moeite met het afkrijgen van huiswerk, het voorbereiden van toetsweken of het geven van presentaties? Neem dan contact met mij op. Samen met uw kind ga ik kijken waar hij/zij belemmeringen ervaart, wat daar mogelijk de oorzaak van is en we werken samen aan een oplossing.

Resultaat? Een zelfverzekerder kind dat zijn/haar tijd beter indeelt,  resultaten haalt die bij hem/haar horen en dan ook nog tijd over houdt voor leuke dingen!

 

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.