Examenstress

Maar wat nou als ik zak?

Hoe kan ik de stof van al die jaren onthouden, ik ga het echt niet halen!

Ik zie als een berg tegen de examens op, ik moet nog zoveel doen!

 

Herkenbare uitspraken?

Gieren de zenuwen door de keel van uw zoon of dochter? Is hij/zij bang dicht te slaan op het belangrijke moment? Dan biedt de korte workshop Examenstress van GRIP studiebegeleiding uitkomst. Tijdens de workshop kijken we samen heel realistisch naar mogelijkheden en verwachtingen en hoe die van invloed zijn op je zelfvertrouwen.

Omdat er inzicht komt in de oorzaak van de angst, wordt die angst juist kleiner en weet uw kind weer wat hij of zij waard is. Vanuit die basis wordt het eindexamen niet eenvoudiger, maar wel veel minder angstaanjagend.

Schrijf uw zoon of dochter hier in (deelname aan de workshop kan individueel, maar ook in tweetallen of in kleine groepjes)

 

 

 

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.