Faalangsttraining Den Haag

Van jongeren wordt op steeds meer gebieden veel verwacht: ze moeten sporten, zich sociaal ontplooien, een baantje hebben, hun aandeel leveren in de gezinssituatie en natuurlijk moet school of studie goede resultaten opleveren. Niet zo vreemd dat met al die verwachtingen faalangst een steeds groter wordend probleem onder jongeren is.

Niet zelden lopen jongeren door faalangst vast, raken gefrustreerd en verliezen hun motivatie voor school of opleiding totaal. Een gerichte faalangsttraining kan hen uit deze negatieve spiraal halen.

Lees meer over mijn aanpak en de leeftijdsgerichte trajecten (12-18) en (18-25) .

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.