HULP bij EINDEXAMENSTRESS….

De laatste schoolexamens zijn zo langzamerhand achter de rug en nu gaat het erop aankomen:  de landelijke examens in mei. Voldoende om sommige leerlingen volkomen in de stress te laten belanden met alle gevolgen van dien. Wat ik zoal hoor?

 

‘Ik slaap maar een paar uur per nacht’

‘Ik maak ruzie met iedereen thuis en het gaat nergens over’

‘Ik ben misselijk en krijg vaak geen hap door mijn keel’

‘Ik maak me continu zorgen over hoe ik alles nog kan leren, het is zoveel’

‘Ik ga niet meer sporten, heb mijn baantje opgezegd en nog kom ik tijd tekort’

‘Ik heb pijn in mijn nek/rug/hoofdpijn/buikpijn’

 

Herkenbaar?

 

Maak dan nu een afspraak voor een workshop eindexamenstress en krijg je zelfvertrouwen weer terug! Aan het eind van de ochtend of middag weet je weer wat je waard bent en ga je een stuk meer ontspannen de eindexamenperiode in.

 

Voor reserveren of meer informatie, klik hier

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.