Online begeleiding

Ook in deze tijden waarin ik leerlingen en studenten niet thuis kan ontvangen of bij hen langs kan gaan, blijf ik begeleiding bieden. Het thuis leren of studeren, levert jongeren soms best problemen op. Discipline opbrengen om aan het werk te blijven, onzekerheid over hoe getoetst gaat worden, onrust omdat het druk in huis is met het hele gezin en het gemis aan sociale contacten, zelfs het gemis van school ­čśë

Via Skype kunnen leerlingen gewoon inbellen en hebben we een gesprek over wat goed gaat en wat minder goed gaat. Bijna net alsof ze tegenover me aan tafel zitten. Met soms de kat die door het beeld loopt of een broertje dat per ongeluk de kamer binnen komt. Allemaal geen probleem, het gaat erom dat we er samen achter komen waar het niet lekker loopt, waar dat mee te maken heeft en welke oplossingsmogelijkheden er zijn.

Bel of mail dus gerust voor een afspraak! Ik zit er klaar voor!

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ┬┤Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!┬┤

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of effici├źnter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.