Opvoedavonden Pubers…en de kunst van het loslaten

Nieuw: opvoedavonden op school of aan de huiskamertafel!

 voorkant boek hoge resolutie

                        

Rondom het boek ´Pubers…en de kunst van het loslaten´ organiseer ik ook opvoedavonden voor ouders van pubers. Zowel klein (huiskamerbijeenkomsten voor vrienden/vriendinnengroepen, buren, ouderraden) als groot (ouderavonden op middelbare scholen, sportclubs of groep 8 ouders van de basisschool).

In een informele setting vertel ik over de totstandkoming van mijn boek, over de deskundigen en pubers die ik ervoor sprak en de rode draad die er zeker in te vinden is. Het grootste deel van de bijeenkomst is echter voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen, gedachten en tips.

Halen en brengen is mijn motto, waarbij ik ervan uitga dat elke ouder wel een eigen inbreng heeft die weer iets voor anderen kan betekenen.

Combineer dus het nuttige met het aangename en reserveer een datum om met gelijkgestemden te praten over die ingewikkelde tijd die de puberteit nu eenmaal is. Over huiswerk, uitstellen, uitgaan, telefoons, je eigen grenzen, gamen, facebook, roken en al die onderwerpen waar ouders nu eenmaal tegenaan lopen.

Voor meer info of reserveren van een avond (middag/ochtend is ook mogelijk):

tel. 070 324 27 28 of mail info@gripstudiebegeleiding.nl

 

Faalangst, wat doen we eraan?

Het is ook mogelijk om mij uit te nodigen voor een informatieve avond over faalangst. Hoe herken je het, wat kun je er (preventief) aan doen als ouders en als school. Veel informatie in kort bestek met ruimte voor uw eigen vragen.

Niet alleen informatief voor ouders maar zeker ook voor docenten!

Wie doet de begeleiding?

GRIP studiebegeleiding is Lucy Groen: een ervaren en enthousiaste coach voor jongeren die belemmeringen ervaren in hun school- of studieloopbaan. Mijn motto? ´Koppel nooit je eigenwaarde aan wat je presteert of wat je doet!´

Individuele aandacht

De kracht van de begeleiding bij GRIP zit in de individuele aandacht. Maatwerk is de sleutel tot succes en dus gaan we samen aan de slag om blokkades op te heffen en belemmeringen het hoofd te bieden.

Ook voor studenten

GRIP studiebegeleiding is er voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Ik richt mij niet alleen op de begeleiding van middelbare scholieren. Ook studenten die last hebben van faalangst of efficiënter willen leren studeren, zijn bij mij aan het juiste adres.